Анонси

До початку конкурсу — менше доби!

Наближається час, коли спеціальний завантажувач міжнародного фотоконкурсу “Вікі любить Землю” буде активовано і почнеться завантаження перших конкурсних світлин.

Як свідчить міжнародна сторінка, 1 травня ВЛЗ розпочнеться в Україні, Нідерландах, Непалі, Македонії, Гані, Естонії, Німеччині, Бразилії, Азербайджані, Австрії, Вірменії, Андоррі та Іспанії. У Німеччині та Нідерландах фотоконкурс триватиме два місяці, а в Сербії національна частина буде проведена протягом червня.

Скільки точно країн візьме участь у цьогорічному ВЛЗ дізнаємось незабаром, але вже зараз впевнено можемо сказати, що започаткований минулого року в Україні природоохоронний фотоконкурс став не тільки загальноєвропейським, як другий “Вікі любить пам’ятки” 2011 року, а міжконтинентальним, адже в ньому беруть участь країни Європи, Азії, Африки, Південної Америки.

Бажаємо перемоги кожному учасникові “Вікі любить Землю” і сподіваємося, що завдяки нашому фотоконкурсу скарбниця вільних знань людства поповниться неповторно яскравими світлинами наймальовничіших куточків нашої планети.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *