Новини / News

Прийом фотографій в Україні закрито!

Конкурс пам’яток природи «Вікі любить Землю» офіційно закрито!

З цього моменту ви можете завантажувати свої фотографії на Вікісховище, але вони вже не будуть брати участь у конкурсі, а лише використовуватимуться для ілюстрацій статей до Вікіпедії.

Можемо підвести проміжні підсумки за кількістю завантажених фотографій: Україна зайняла почесне друге місце — ми отримали 12 089 світлин із зображенням, на жаль, не усіх, але значної частки об’єктів природно-заповідної сфери України.

Найбільше фотографій із Києва — аж 2059 фото (тепер ми можемо додати ваші роботи до статей у Вікіпедії про 159 природних об’єктів). З Київської області ж при 39 природних об’єктах лише 309 фотографій.

Багато неймовірно красивих фотографій ми отримали з Криму! З АРК 1841 фотографія, а з Севастополя — 211 фото! Зі Львівської та Івано-Франківської областей понад 800 світлин з кожної. Закарпаття представило 676 зображень, Черкащина — 657. З Дніпропетровської області — 595. З Донецької та Волинської областей трохи більше 100 світлин з кожної.

Найменше зображень надійшло з Кіровоградської (90), Сумської (46) та Луганської (40) областей. Інші ж області представили у середньому по 150—350 фотографій.

З цього моменту починає роботу наше журі. Про результати ми обов’язково повідомлятимемо вам на нашому сайті або на сторінках у соціальних мережах:  Facebook, Instagram чи ВКонтакті.

Останнє завантажене зображення конкурсу. Заказник «Камінне село». © Юрій Бондарчук, CC-BY-SA 3.0

Ми дякуємо усім нашим учасникам за вашу підтримку, віру у світле майбутнє та вміння бачити красу навколо! Залишайтеся такими завжди!

2 thoughts on “Прийом фотографій в Україні закрито!

  • Ого!Дивився ще декілька хвилин тому, ми перемагали, а тут за пів години і нас обігнали, ну молодці македонці:)

    Відповідь
  • Все таки Македонія нас обігнала, оскільки в них година різниці. Тож можна привітати наших македонських побратимів з цим досягненням!

    Відповідь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *