Захист природиНовини / News

Конкурсні фото на інтерактивній карті ПЗФ

Колектив кафедри фізичної географії Східноєвропейського національного університету ім.  Лесі Українки у співпраці з Управлінням екології та природних ресурсів Волинської обласної державної адміністрації запустили  інтерактивну карту природно-заповідного фонду Волинської області.

На сайті eco.voladm.gov.ua  розміщено повний перелік об’єктів природно-заповідного фонду області.  При виборі окремого об’єкта під картою з’являється довідкова інформація та фоторяд.

Для ілюстрування природних об’єктів автори ресурси використали, окрім інших, близько півтори сотні конкурсних фото різних років.

Це фото таких учасників, як  Марія Зикова, Роман Бречко,  Крістіна Федорович, Оляна Федосенко, Александр Топилин, Роман Ковальчук,  Юрій Кепа, Денис Вітченко, Наталія Шестакова, SvitlanaStrelchenko, Helen Owl, Yurchik05, GeoKate, Promek, Boris Babiichuk, Litechko, Володимирянин, Vik.vol55, Ulienspigel,  Iryna Yushchyshyn.   Першість за кількістю фото,  що стали в нагоді проекту, належить Вячеславу Галєвському  — постійному переможцю у номінації  «За найбільшу кількість сфотографованих пам’яток Волинської області».

Знімок сторінки з описом та ілюстраціями заказника «Луга»

Ми радо вітаємо подібні ініціативи і запрошуємо екологів використовувати конкурсні світлини у електронних та друкованих виданнях з дотриманням умов ліцензії, під якою були завантажені світлини у Вікісховищє.