Новини / News

Українське журі 2014 року сформоване!

Кількість завантажених фотографій української частини фотоконкурсу скоро сягне три з половиною тисячі, а тим часом ми вже можемо оголосити склад українського журі конкурсу.

До журі увійшли природоохоронці, фотографи, представники партнерів та користувачі вікіпроектів – щоб забезпечити максимальний баланс думок і справедливість суджень 🙂

Таким чином, до журі увійшли такі фотографи: Костянтин Сова, фотограф, засновник Київської школи фотографії, Вадим Докторов, фотограф, член НСФХУ, старший викладач Київської школи фотографії, Лев Савицький, фотограф, член УПАФ. А також один із призерів української частини фотоконкурсу «Вікі любить пам’ятки 2013», член УПАФ, фотограф Антон Петрусь.

Також членами журі стали адміністратор україномовної Вікіпедії та голова Правління «Вікімедіа Україна» Андрій Макуха та адміністратор Вікісховища, англомовної Вікіпедії користувач Ymblanter.

Від природоохоронців до журі увійшли: Катерина Куракіна, менеджер зі зв’язків з громадськістю WWF в Україні, Олексій Василюк, заступник голови Національного екологічного центру України та Ростислав Журавчак, заступник директора з наукової діяльності Рівненського природного заповідника, зоолог, (регіональна та раритетна фауністика).

Представники наших партнерів в журі: Євген Зеленко, координатор зв’язків із громадськістю та ЗМІ ПРООН, Сергій Волков, старший програмний менеджер ПРООН та Сергій Гетун, арт-директор інтернет-видання «Фокус.Ua».

Переяслав, Антон Петрусь, CC-BY-SA 3.0
Дзвiниця Вознесенського собору у Переяславі-Хмельницькому — фотографія Антона Петруся, що посіла 14-те місце на фотоконкурсі «Вікі любить пам’ятки 2013». Ліцензія CC-BY-SA 3.0.

One thought on “Українське журі 2014 року сформоване!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *