Анонси

Спецномінація від столичного нацпарку!

Раді оголосити ще одну спецномінацію у цьогорічному конкурсі. Її ініціатор  — Національний природний парк «Голосіївський».

Національний природний парк «Голосіївський» — це один з небагатьох нацпарків, розташованих на території мегаполісу. Загальна площа парку — 10988,14 га, що в 4 рази більше Шевченківського району Києва. Північна частина парку — це приєднаний у 2014 році Святошинсько-Біличанський ліс (6462,62 га). Північна частина парку включає урочища з переважанням широколистяних лісів, таких як Голосіївський ліс (разом з прилеглим до нього Голосіївським парком ім. Максима Рильського), урочищами Теремки і Бичок. Південна частина парку — це піщана надзаплавна тераса Дніпра, вкрита сосновими лісами.

З усіх фото Голосіївського парку, що будуть додані на конкурс, спеціалісти парку разом з волонтерами оберуть «Найкраще фото Голосіївського нацпарку» та «Найкраще фото мешканця/ів Голосіївського нацпарку». На переможців чекають цікаві подарунки та грошові премії (500 грн.).

Щоб взяти участь у спецномінації, необхідно бути зареєстрованим у Вікісховищі і до 31 травня 2017 року завантажити свої фотографії. Для цього натисніть «Завантажити ще фото» у переліку пам’яток.

Усі фотографії також візьмуть участь і в змаганнях за основні призи конкурсу.

Див. також: Спецномінації 2017

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *