РезультатиСтатистика

П’ятий конкурс став рекордним за кількістю фото

31 травня завершився п’ятий фотоконкурс «Вікі любить Землю».  Дякуємо всім учасникам! Завдяки Вам інформацію про природно-заповідний фонд України у Вікіпедії буде нести не лише текст, а й ілюстративний матеріал.

Можемо підвести проміжні підсумки за кількістю завантажених фотографій: Україна зайняла почесне друге місце — ми отримали понад 15 000 світлин. Це найбільший показник за історію конкурсу. Розрив з Німеччиною, що є першою в цьому рейтингу на даний момент, адже деяких країнах конкурс  проходить у червні, складає 9 000 світлин. На третьому місці — Пакистан (8796 фото), четвертому — Росія (6997).

Загалом учасниками конкурсу було сфотографовано 1866 об’єктів природно-заповідного фонду України (понад 20% від загальної кількості), що майже дорівнює показнику минулого року.

Найбільше об’єктів сфотографували у Хмельницькій — аж 221, Черкаській — 181 та Львівській областях — 177. Найменше об’єктів було освітлинено зі списків ПЗФ Севастополя — 6, Донецької, Кіровоградської — по 16, Луганської областей — 18.  Повну статистику за регіонами можна переглянути у Вікісховищі.

П’ятірка користувачів, які завантажили найбільшу кількість фото:

Учасник

Число фото

Вікторія Тротнер(Приймачук) 2623
Сарапулов 1042
ЯдвигаВереск 682
Viktor Yepishin 425
Zysko serhii 412

А ось, як згідно із статистикою виглядає п’ятірка лідерів у конкурсній номінації «За найбільшу кількість сфотографованих пам’яток»:

Учасник

Число об’єктів

ЯдвигаВереск 622
Haidamac 368
Rbrechko 272
Сарапулов 248
Helen Owl 151

Незабаром розпочне роботу наше журі. Про результати ми обов’язково повідомлятимемо вам на нашому сайті та на сторінці у Facebook.

Нагадуємо, що фотографії об’єктів ПЗФ Ви можете продовжувати завантажувати у Вікісховище, але вони вже не будуть брати участь у конкурсі.

3 thoughts on “П’ятий конкурс став рекордним за кількістю фото

  • У новій статистиці Індій на другому місці з майже таким самим результатом як Німеччина.

    Відповідь
  • Виктория

    Добрый вечер ))) Когда можно будет узнать результаты конкурса?

    Відповідь
    • На перевірку і оцінювання фото піде кілька тижнів, тож треба буде запастися терпінням 🙂

      Відповідь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *