Новини / News

Виставка «Пам’ятки України» у Глухові

1 грудня —15 січня 2017 року у приміщенні Глухівської центральної районної бібліотеки буде проходити виставка фотографій, що перемогли у конкурсах «Вікі любить пам’ятки» та «Вікі любить Землю» 2016 року.

Наша мандрівна виставка дісталася Сумської області і протягом грудня та початку січня наступного року її можна буде споглядати у центральній бібліотеці Глухова.

Відвідувачі виставки побачать фото, що отримали найвищі оцінки журі та стали переможцями у номінаціях  «Найкраще фото конкурсу» та «Найкраще фото області». 

Глухів — вже одинадцята зупинка мандрівної виставки. У друкованому форматі її вже бачили у Києві, Хмельницькому, Сєвєродонецьку, Лисичанську, Тернополі, Херсоні, Меджибожі, Кам’янці-Подільському, Львові та Вінниці.  Електронні версії фотографій за всі роки конкурсу знаходяться у вільному доступі, їх можна переглянути  Вікісховищі та використовувати на умовах вільної ліцензії CC BY-SA 4.0.

Режим роботи, щоденно з 9 до 18 години (крім п’ятниці та суботи). Адреса: м. Глухів, вулиця Києво-Московська, 53.

Нагадаємо, що переможні світлини конкурсу «Вікі любить пам’ятки 2017» можна буде оглянути 9 грудня на церемонії нагородження переможців у Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *