Новини / News

Спецномінації для київських світлин

Уже кілька років підряд ми організовуємо серію спеціальних номінацій для фотографій із Києва. Цьогоріч продовжуємо традицію: наші партнери Громадська організація «Друге життя», Управління екології та природних ресурсів КМДА та Національний природний парк «Голосіївський» відзначать кілька найкращих фотографій Києва у різних номінаціях.

У рамках спецномінації для київських світлин наші партнери оберуть найкращі фото у чотирьох номінаціях:

  • Найкраще фото заповідного Києва
  • Тваринний світ заповідного Києва
  • Здоров’я та природа Києва
  • Найкраще фото НПП «Голосіївський»

Номінацію «Здоров’я та природа Києва» ми організовуємо вперше. У її межах хочемо привернути увагу до того, що природа допомагає людям вести здоровий спосіб життя. У ній ми відзначимо, наприклад, фотографії активностей людей на природі, як-то медитацію, йогу чи пробіжки.

Переможці у кожній із цих номінацій отримають призи та сувеніри від організаторів «Вікі любить Землю» та наших партнерів.

Щоб подати фото на цю спецномінацію, ніяких окремих позначок робити не потрібно — просто завантажуйте на конкурс фотографії із Києва за конкурсними списками природних пам’яток.

Для натхнення перегляньте переможців київських спецномінацій у 2019 та 2018 роках.

Нагадуємо, що усі фото Києва також беруть участь в основних номінаціях конкурсу. Загальне журі конкурсу обере найкращу світлину Києва, а також організаційний комітет визначить учасника чи учасницю із найбільшим кількісним внеском у межах Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *