Статті

Фотопроект державного значення

Аліна Севастюк під час презентації фотоконкурсу “Вікі любить Землю”

Фотопроект “Вікі любить Землю” є унікальним за ідеєю, процесом збору та прозорістю оцінки конкурсних робіт. “Вікі любить Землю” – фотопроект державного значення, який має довгостроковий ефект та є цінним у багатьох аспектах, оскільки є:
1) енциклопедичним довідником,
2) туристичним фотопутівником та краєзнавчим “компасом”,
3) інформаційно-просвітницькою онлайн-платформою,
3) фотобанком для аналізу та проведення природоохоронних та туристичних ініціатив науковцями, державними установами, учнівською молоддю, громадськими
організаціями, соціально відповідальним бізнесом, який бере участь у природоохоронних проектах або ініціює їх.

Конкурс “Вікі любить Землю”, який було оголошено у 2013 році, має великий потенціал для продовження у майбутньому як з точки зору класифікації пам’яток природи, так і з точки зору узагальнення фотоілюстрацій. Усі автори фотографій, не лише автори-переможці, допомогли систематизувати природні багатства України у сучасному онлайн-форматі, звернути увагу громадян на красу Землі та роль кожного з нас у збереженні конкретних пам’яток природи України.

Фотопроект “Вікі любить Землю”, на мою думку, виховує патріотизм та гордість за те, що ми живемо у такій красивій країні, та дає багатогранну уяву про вічну красу всієї планети Земля.

“Вікі любить Землю” розширює межі як для мешканця гірського селища, так і для городянина. Усі охочі можуть на відстані одного кліку взяти участь у фотопроекті онлайн або зблизька побачити поряд красу, яку вони не помічали раніше, краєвиди всіх областей України з описом та коментарями.

З повагою до всіх конкурсантів та вдячністю за довіру,

Аліна Севастюк,
Керівник відділу з розвитку бізнесу КПМГ в Україні,
Віце-президент Всеукраїнської ліги із з’язків із громадськістю,
член журі національного фотоконкурсу “Вікі любить Землю”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *