Анонси

Урочиста церемонія нагородження переможців фотоконкурсу «Вікі любить Землю» відбудеться 9 червня

Оргкомітет національного фотоконкурсу «Вікі любить Землю» визначив час та місце, де буде названо переможців конкурсу: авторів найкращих фотографій та тих, хто надіслав на конкурс найбільшу кількість фотографій різних пам’яток. Урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу відбудеться 9 червня о 12:00 в приміщенні освітнього центру «Майстер клас», що знаходиться за адресою вул. Лаврська, 16 (раніше — вул. Мазепи, 34, напроти входу в Києво-Печерську лавру).

На церемонію запрошені учасники конкурсу, партнери, члени журі та члени оргкомітету, представники ЗМІ, а також усі шанувальники природних пам’яток України. Відвідувачі зможуть помилуватися виставкою кращих фотографій конкурсу, яка створена за підтримки компанії «ОКІ».

На фотоконкурс, який тривав з 15 квітня по 15 травня, було подано майже 12 тисяч фотографій. Усі ці світлини завантажено учасниками у Вікісховище на умовах вільної ліцензії Creative Commons Attribution Share-Alike Unported 3.0[1], яка дозволяє вільне розповсюдження та використання світлин навіть в комерційних цілях за умови вказування автора та поширення тієї ж ліцензії на похідні твори. 25 травня, було визначено 12 найкращих світлин, які ілюструють природні пам’ятки України. Авторами цих світлин є (за абеткою):

Але яка з цих фотографій стане переможцем конкурсу та займуть призові друге й третє місця буде оголошено лише 9 червня.

Нагадаємо, що переможці в номінації «За кількість пам’яток, фотографії яких надіслали на Конкурс» вже визначені, вони також будуть нагороджені 9 червня[2].

  1. Haidamac — 262 пам’яток
  2. Denis Vitchenko — 121 пам’ятка
  3. Kiyanka — 110 пам’яток
  4. RBohdan — 86 пам’яток
  5. Revontulet — 64 пам’ятки

Джерело: http://uk.wikinews.org

Юрій Пероганич

Співзасновник і член першого оргкомітету конкурсу «Вікі любить Землю»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *