Анонси

АНОНС. Церемонія нагородження переможців відбудеться 7 жовтня

Урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу «Вікі любить Землю» відбудеться 7 жовтня о 12:00 у Національному науково-природничому музеї НАН України (4 поверх, Музей рослин) у Києві.

Запрошуємо учасників, журі, партнерів конкурсу та всіх, хто цікавиться та вболіває за природну спадщину нашої країни!

У програмі заходу: презентація підсумків конкурсу, оголошення рейтингу та нагородження авторів найкращих десяти світлин конкурсів та тих фотографів, що зафіксували найбільшу кількість пам’яток, нагородження переможців спеціальних номінацій, фотовиставка робіт переможців, оглядини музею.

Нагадаємо, що на фотоконкурс «Вікі любить Землю», який тривав з 1 по 31 травня, було подано понад 15 тисяч фотографій від 358 учасників. Більшість світлин завантажено у Вікісховище на умовах вільної ліцензії Creative Commons Attribution Share-Alike Unported 4.0, яка дозволяє вільне розповсюдження та використання світлин навіть в комерційних цілях за умови вказування автора та поширення тієї ж ліцензії на похідні твори. 700 конкурсних світлин вже  ілюструють статті у Вікіпедії різними мовами.

У вересні було оголошено 10 найкращих світлин.

Всі переможці будуть нагороджені пам’ятними дипломами і звичайно ж призами:

  • автори найкращої світлини в регіоні та автори, що сфотографували найбільше пам’яток в регіоні отримають сувеніри з логотипом конкурсу
  • автори 11 найкращих світлин конкурсу та десять учасників, що сфотографували найбільше об’єктів і отримали найбільше балів у загальному заліку, — подарункові сертифікати інтернет-магазинів.
  • переможці спецномінацій отримають книжкові подарунки від партнерів конкурсу або інші призи

Приєднуйтесь до події у Facebook

Контакти для акредитації:
Анна Хроболова,
координатор конкурсу «Вікі любить Землю»
+38 095 35 094 00, wle@wikimedia.in.ua

P. S. Оголошення про переможців деяких анонсованих номінацій обов’язково з’являться на нашому сайті незабаром. Ми нікого не забудемо 🙂

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *