Новини / News

Спецномінація для аерофото

Фотографії з повітря — чудовий спосіб отримувати якісні і репрезентативні збраження пам’яток природи. Цього року аерофото будуть оцінюватися окремо, а найкращі роботи у спецномінації отримають особливі призи.

Фото з висоти пташиного польоту захоплюють і вражають, а також дають краще уявлення про природні об’єкти чи їх частини: можна побачити форму невеликих водоймищ, різноманіття рослинності у парках чи садах, або ландшафтну структуру пам’яток природи. Якщо ви вже стали власником безпілотного літального апарату і плануєте зйомку на природі або маєте вже фотоархів, поділіться своїми роботами з вікіпроектами, для ілюстрування яких і буде використано фото.

Для участі фото у номінації, авторам достатньо підтвердити такий намір позначкою у конкурсному завантажувачі: вибрати відповідь «так»  на питання «Чи бажаєте подати фото на спецномінацію «Найкраща аерофотозйомка»?».
Зверніть увагу, що фотографії, які подані в цій спецномінації, не будуть оцінюватися в номінації за найкращу фотографію, а натомість поборяться за окремі призи. Такі фотографії будуть враховуватися при визначенні призів у номінації «За найбільшу кількість сфотографованих пам’яток».
Як і під час фотографування територій з землі, просимо учасників дотримуватися правил поведінки на заповідних територіях та дотримуватись чинних регуляцій, що регулюють використання безпілотних повітряних суден.
File:Скелі МОПРу аерофото (2).jpg
Скелі Мопра, м. Кривий Ріг. Василюк Олексій, CC BY-SA 4.0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *