АнонсиПереможціРезультати

Нагородження учасників фотоконкурсу «Вікі любить Землю»

002

26 жовтня відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців фотоконкурсу «Вікі любить Землю», а також буде оголошено найкращі фотографії конкурсу.

Запрошуємо учасників, журі, партнерів конкурсу та всіх, хто цікавиться та вболіває за культурну й природну спадщину нашої країни. У програмі заходу: презентація підсумків конкурсу, оголошення рейтингу та нагородження авторів найкращих десяти світлин конкурсів та тих фотографів, що зафіксували найбільшу кількість пам’яток, нагородження переможців спеціальних номінацій для фотографій з Києва та фотографій з повітря.

У цьогорічному українському конкурсі «Вікі любить Землю» взяло участь 307 конкурсантів та конкурсанток, які подали на конкурс 9925 фотографій пам’яток природи.

Більшість світлин завантажено учасниками у Вікісховище на умовах вільної ліцензії Creative Commons Attribution Share-Alike Unported 4.0, яка дозволяє вільне розповсюдження та використання світлин навіть в комерційних цілях за умови вказування автора та поширення тієї ж ліцензії на похідні твори. Вже понад 350 фотографій ілюструють статті Вікіпедії та інших вікіпроектів.

Всі переможці будуть нагороджені пам’ятними дипломами і призами.

Вхід лише за умови попередньої реєстрації та підтвердження від організаторів. Для цього заповніть форму за посиланням: https://cutt.ly/0egS7c2

Учасникам, які вже отримали запрошення, форму не заповнювати не потрібно.

Початок заходу: 12:00

Місце проведення: Київ, бульвар Шевченка 62 у коворкінгу #ПеремогаSpace. Стежте за оновленнями у події на Фейсбуці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *