Новини / News

Фотоконкурси Вікімедіа Україна представлені на Третьому PR_space конгресі

27 вересня, у виставковому центрі  ”КиївЕкспоПлаза”, що на Нивках (Київ), відбувся Третій PR-Space Congress, що проходив у Києві в рамках 17-ї міжнародної виставки реклами, маркетингу та мас-медіа REX 2013. “Вікімедіа Україна” виступила в якості інформаційного партнеру конгресу, з презентацією “Фотопроекти “Вікімедіа Україна”” від організації виступили Євген Букет та Андрій Бондаренко.

Основну увагу в презентації було приділено проектам, що мають на меті з одного боку поповнити проекти Вікімедіа фотографіями цікавих об’єктів, а з іншого – залучити до вікімедійного руху нових учасників.   Насамперед йшлося про фотоконкурси “Вікі любить пам’ятки”, “Вікі любить Землю”, а частково також про вікіекспедиції. Адже кожен з цих проектів не тільки приніс тисячі нових фотографій, які тепер використовуються у статтях Вікіпедії, але й привернув увагу до проекту нових учасників.

Чимало питань учасників конгресу стосувалися безпосередньо Вікіпедії, і зокрема її одвічних питань – яким чином ми запобігаємо внесенню до статей Вікіпедії невірної інформації, як залучити до Вікіпедії представників освіти і науки, як надихнути дописувачів розкривати теми статей глибше,  чи можуть брати участь у фотоконкурсах діти?  Ряд учасників висловили зацікавленість у проведенні віківишколів.

Найактивніші учасники конгресу отримали сувеніри від “Вікімедіа Україна” – футболки з логотипом Вікіпедії, фотоальбоми, листівки, річний звіт та авторучки з логотипом “Вікі любить пам’ятки”.

Повністю презентацію у форматі PDF можна переглянути за посиланням File:Фотопроекти ВМУА.pdf

Фотозвіт із конгресу: http://regionews.ua/node/115294

Каталог 3-го Українського PR-Space Congress (програма, спікери, тези їхніх виступів, партнери, офіційні книжки Конгресу, Практикум)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *