АнонсиМіжнародне

Фотоконкурс «Вікі любить Землю: біосферні заповідники»

Результатом співпраці організаційного комітету Вікі любить Землю та ЮНЕСКО став фотоконкурс «Вікі любить Землю: біосферні заповідники», метою якого є створення вільних для використання зображень всіх у світі біосферних заповідників. Конкурс проходить з 5 по 30 червня 2016 року. 10 зображень-переможців будуть братимуть участь у міжнародному конкурсі «Вікі любить Землю».

Учасникам пропонується працювати зі спеціально створеною картою, що розташована на сторінці конкурсу та відповідним меню.

Після знаходження та натискання позначки біосферного заповідника на згаданій карті, можна натиснути на Біосферний заповідник для переходу на сторінку ЮНЕСКО про біосферні заповідники, щоб дізнатись більше про заповідник, побачити посилання на його веб-сайт, а також карту, якщо така є. Посилання Долучитись до конкурсу переносить на Вікісховище для завантаження зображень цього біосферного заповідника.

Майстер завантажень дозволяє завантажувати по 50 зображень за один раз. Якщо Ви хочете завантажити більше зображень, будь ласка, натисніть на посилання на карті знову. Учасники можуть подавати необмежену кількість фотографій.

Зауважте, що багато біосферних заповідників охоплюють великі території, тож точки на карті не представляють весь об’єкт, більше інформації доступно за посиланням Біосферний заповідник.

Усі зображення повинні бути:

  • зробленими самостійно; усі роботи повинні бути оригінальними фотографіями, завантаженими їх авторами. Фото, завантажені будь-ким іншим, ніж автор (навіть з дозволу), не допускаються.
  • завантажені впродовж терміну конкурсу (5 червня — 30 червня 2016). Можна також подавати на конкурс фото, зроблені раніше конкурсного періоду, головне, щоб роботи були завантажені в період перебігу конкурсу.
  • бути доступними на умовах вільної ліцензії.
  • ілюструвати ідентифікований біосферний заповідник: списки об’єктів можна знайти на карті нижче та на сайті програми Людина та Біосфера.
  • зображення можуть бути будь-якої роздільної здатності, але лише фото з роздільністю мінімум 2 мегапікселі (1600×1200) зможуть взяти участь в міжнародному конкурсі.
  • завантажені за допомогою меню карти на сторінці конкурсу; зображення завантажені через стандартний майстер завантаження Вікісховища не потраплять на конкурс.
  • участь у конкурсі є безкоштовною, обмежень на число зображень, що може бути подано, немає.
  • 10 зображень-переможців буде подано на міжнародний конкурс, правила міжнародного конкурсу доступні тут.
  • зображення можна завантажувати у Вікісховище будь-коли, але на конкурс потраплять лише завантажені у червні 2016 року.

За інформацією www.wikilovesearth.bio

Sheshulski krokusy
Карпатський біосферний заповідник. Автор: Михайло Пецкович, CC BY-SA 3.0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *