Анонси

Виставка «Пам’ятки України» в Тернополі

8 квітня 2017 о 12:00 в Тернопільському краєзнавчому музеї відбудеться нагородження переможців «Місяця Тернополя» та відкриття виставки переможців конкурсів «Вікі любить Землю» і «Вікі любить пам’ятки».

33508980380_960a766ccc_z

Виставку світлин-переможців у друкованому форматі вже бачили у Києві, Хмельницькому, Сєвєродонецьку, Лисичанську.  З 8 квітня вона буде у Тернополі.

Відвідувачі виставки побачать фото, що отримали найвищі оцінки журі та стали переможцями у номінаціях  «Найкраще фото конкурсу» та «Найкраще фото області» двох фотоконкурсів. Всього 34 світлини 21-го автора.

Нагадаємо, що у 2016 році протягом конкурсного місяця у Вікісховище було завантажено понад 11, 5 тисяч фотографій 1897 природних об’єктів України.

Щодо Тернопільської області, то на її території зафіксовано у списках 614 підохоронних об’єктів. У 2016 році у конкурсі взяло участь 251 фото, що представляли 106 природних пам’яток регіону. Найкращою з області визначено світлину із дністровським меандром на території НПП «Дністровський каньйон», яка також представлена на вистаці.

Фотографії за всі роки конкурсу знаходяться у вільному доступі, ви можете переглянути їх і використати на умовах вільної ліцензії CC BY-SA 4.0.

Дякуємо Тернопільському краєзнавчому музею, Тернопільській міській раді та особисто Миколі Василечку за співпрацю, і запрошуємо усіх на виставку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *