РезультатиСтатистика

За кілька балів до перемоги: топові фото конкурсу

Щороку на конкурс подається сотні якісних фото, які змагаються за звання найкращого. Утім, ліміт призових місць змушує робити відбір. Після трьох раундів оцінювання за 20-бальною шкалою та підсумовування оцінок журі, отримуємо рейтинг і відповідно перші стають най-найкращими. Але якісних і дивовижних фото набагато більше. Сьогодні пропонуємо поглянути на фото, які опинились на перших 120 місцях у рейтингу. Якщо виключити вже знайомих нам переможців у номінаціях «Найкраще фото конкурсу» та «Найкраще фото регіону», то це близько 90 світлин, які мали шанси на перемогу.

На місцях 11-120 опинились фото від 36 учасників. Більшість з них взяли участь у конкурсі не вперше, це Олександр Арендар, Дмитро Балховітін, Михайло Ременюк, Сергій Рижков, Олександр Рижков, Костянтин Брижниченко, Роман Наумов, Сергій Зисько, Олег Кухар, Павло Пивовар, Микола Хорошков, Павло Сухарчук, Михайло Пецкович, Дмитро Демченко, Олександр Жмурко, Лариса Угрин, Сергій Мірошник, Дмитро Сидорук, Олексій Толмачов, Артем Жеребцов, Євген Столяров, Ігор Марценюк. Євген Набоков.

Серед авторів також є новачки конкурсу, які одразу стали переможцями “якісної/их” номінації/й: Володимир Бурдяк (фото сов у топ-10), Ната Мостова (спецномінація «Aерофото»), Олександр Водолазський (найкраще фото Дніпропетровської області), Інна Дуднік (найкраще фото Харківської області), Loguide (найкраще фото Черкаської області). Дебютанти, які були за крок до перемоги: користувачі Качанов Сергій, VeronikaLeonets, Andrii Parakhin, Marusya Slobozhan, Адамчук Тетяна, K Nick517, Vitalii Demus, Николай Мороз.

Варто також відмітити авторів, які мають найбільше робіт у топ-120. Першість ділять Володимир Бурдяк та Михайло Ременюк, вони мають однакову кількість робіт —15 у кожного, 9 фото у Олександра Арендаря та Сергія Зиська.

Нижче представляємо деякі роботи авторів, що вперше взяли участь у конкурсі та потрапили до топ-120, але не перемогли у “якісних” номінаціях. А всі 120 фото роздивляйтесь у Вікісховищі. У межах розділів на сторінці вони розташовані за абеткою імен файлів незалежно від отриманих балів. >>Сторінка з топ-120 конкурсу.

Зайченя Олешківскі піски Фото АдамчукОлешківські піски. Авторка: Адамчук Тетяна, CC BY-SA 4.0

Бузький Гард НПП - берег річки Мертвовод
НПП Бузький Гард. Автор: Vitalii Demus, CC BY-SA 4.0

Veronika Leonets г. Вухатий Камінь (1 864 м) 12
Вухатий камінь у Карпатський НПП, Автор: VeronikaLeonets, CC BY-SA 4.0

Деснянський світанок
Десна у Довженківському заказнику. Автор: Николай Мороз CC BY-SA 4.0

Світанок на Бузькому Гарді
НПП Бузький Гард. Автор: K Nick517, CC BY-SA 4.0

Світанок на р. Десна
РЛП Міжрічинський. Автор: Andrii Parakhin, CC BY-SA 4.0

Pulsatilla patens 70
У Дніпровсько-Деснянському заказнику. Автор: Качанов Сергій, CC BY-SA 4.0

Див. також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *