Новини / News

Переможця по Хмельницькій області переобрано

Оргкомітет  змушений передивитись результати голосування журі по Хмельницькій області. Робота, яку у серпні було оголошено переможцем, не може претендувати на це звання з двох причин: воно ідентичне тому, що автор завантажив попереднього року на конкурс, що не відповідає правилам проекту щодо дублікатів  (п. 5.3 регламенту), а також не ілюструє пам’ятку природи, як уважно примітили наші читачі.  Мова про чудову світлину Острова кохання Сергія Зиська. З означених причин, світлина мала б відсіятися на попередньому етапі та не потрапити до журі. Але в даному випадку це було упущено, що зовсім не дивно, адже на конкурс було подано, нагадаємо, 15 тисяч світлин.
Титул переможця передаємо автору наступної світлини у рейтингу Хмельницької області за оцінками журі.  На ній, авторка переносить нас на Дністер, до берегу Національного парку Подільські товтри. Загальна площа території парку — 261316 га, з них у власності парку перебуває 1300 га. За площею є найбільшим парком України. На території перебуває під охороною 129 об’єктів природозаповідного фонду. На протилежному березі бачимо також природоохоронну територію — Національний природний парк «Хотинський»
Вітаємо Tanya Troyan та перепрошуємо за запізніле оголошення! 🙂
Дністер біля села Брага, вид на Хотин
Дністер біля села Брага, вид на Хотин, Таня Троян,CC BY-SA 4.0
Принагідно інформуємо, що за повідомленням Міжнародної благодійної організації «ЕкологіяПравоЛюдина» днями на Хмельниччині ліквідували департамент екології, таке рішення прийняв губернатор Хмельниччини Олександр Корнійчук. Він підписав розпорядження «Про оптимізацію структури обласної державної адміністрації». На думку екологів, рішення призведе вже цього року до суттєвого погіршення екологічних умов життя населення області. Завтра, 26 вересня 2917 року о 12.00 в Інформагентстві «Укрінформ»  екологи та юристи МБО «Екологія-Право-Людина» розкажуть, що стало передумовою рішення губернатора Хмельниччини, до яких наслідків може призвести таке рішення для мешканців області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *